3 z 29
Poprzednie
Następne
Fine Dining Week 2019, Warszawa. Znamy restauracje biorące udział w kolejnej odsłonie festiwalu Resaurant Week
Kieliszki na Hożej (Hoża 41)
Menu A: Pasta wieprzowa, pomidor ze szczypiorkiem, pestki dyni Tatar wołowy, majonez z sardynką, szczypior, kiełki rzodkiewki, bottarga z turbota. Zupa pomidorowa, suszony pomidor, sardynka, czosnek, szczypiorek, liść laurowy Kaszanka, ziemniaki, marynowane warzywa, gorczyca, pasta pieprzowa. Maliny, karmelizowana śmietana, lody mleczne, biała czekolada, pierzga, geranium. Menu B: Kalarepa, bułka tarta, palone masło. Pomidory, śmietana, piklowana biała porzeczka. Troć, szczaw, orzech laskowy, seler, jabłko, kwiaty bzu Kluski z wiejskim twarogiem, Oscypek, cebula, fasolka szparagowa, bułka tarta. Maliny, karmelizowana śmietana, lody mleczne, biała czekolada, pierzga, geranium.