Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Fine Dining Week, Warszawa. Znamy już restauracje biorące udział w imprezie [PRZEGLĄD]

PZ
I.
Figa pieczona z kozim serem
II.
Marynowany w cytrusach miecznik z kawiorem
lub
Ser kozi w cieście filo na musie z papryki z kruszonka orzechową
III.
Consomme z gęsiny z gruszką faszerowaną żurawiną
IV.
Pieczony piotrosz z masłem ziołowym z miodowymi kolorowymi marchewkami
lub
Wellington z sosem Bernaise ze szpinakiem i groszkiem cukrowym
V.
Krem pralinkowy Alegloria
I. Figa pieczona z kozim serem II. Marynowany w cytrusach miecznik z kawiorem lub Ser kozi w cieście filo na musie z papryki z kruszonka orzechową III. Consomme z gęsiny z gruszką faszerowaną żurawiną IV. Pieczony piotrosz z masłem ziołowym z miodowymi kolorowymi marchewkami lub Wellington z sosem Bernaise ze szpinakiem i groszkiem cukrowym V. Krem pralinkowy Alegloria Materiały prasowe
Kolejna odsłona Restaurant Week poświęcona kuchni przez wielkie "K", ruszyła 20 lutego. Fine Dining Week to niepowtarzalna okazja, by spróbować dań najlepszych warszawskich restauracji. Za pięciodaniowe menu zapłacimy w każdym z lokali 119 złotych. Kliknij w zdjęcie, aby poznać festiwalowe propozycje poszczególnych restauracji.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto