Fine Dining Week, Warszawa. Znamy już restauracje biorące udział w imprezie [PRZEGLĄD]

PZ
I.
Figa pieczona z kozim serem
II.
Marynowany w cytrusach miecznik z kawiorem
lub
Ser kozi w cieście filo na musie z papryki z kruszonka orzechową
III.
Consomme z gęsiny z gruszką faszerowaną żurawiną
IV.
Pieczony piotrosz z masłem ziołowym z miodowymi kolorowymi marchewkami
lub
Wellington z sosem Bernaise ze szpinakiem i groszkiem cukrowym
V.
Krem pralinkowy Alegloria
I. Figa pieczona z kozim serem II. Marynowany w cytrusach miecznik z kawiorem lub Ser kozi w cieście filo na musie z papryki z kruszonka orzechową III. Consomme z gęsiny z gruszką faszerowaną żurawiną IV. Pieczony piotrosz z masłem ziołowym z miodowymi kolorowymi marchewkami lub Wellington z sosem Bernaise ze szpinakiem i groszkiem cukrowym V. Krem pralinkowy Alegloria Materiały prasowe
Kolejna odsłona Restaurant Week poświęcona kuchni przez wielkie "K", ruszyła 20 lutego. Fine Dining Week to niepowtarzalna okazja, by spróbować dań najlepszych warszawskich restauracji. Za pięciodaniowe menu zapłacimy w każdym z lokali 119 złotych. Kliknij w zdjęcie, aby poznać festiwalowe propozycje poszczególnych restauracji.

Zobaczcie też: [Jak rozpoznać dobrą restaurację? Liczy się nie tylko to, co mamy na talerzu

](https://warszawa.naszemiasto.pl/jak-rozpoznac-dobra-restauracje-liczy-sie-nie-tylko-to-co/ar/c11-3738727)

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie