MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 31
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
I.
Tatar z wędzonego pstrąga z górskich potoków z sosem...
fot. Materiały prasowe

Fine Dining Week, Warszawa. Znamy już restauracje biorące udział w imprezie [PRZEGLĄD]

Dom Polski (Belwederska 18a)

I. Tatar z wędzonego pstrąga z górskich potoków z sosem miodowo-musztardowym i chrupiącym ogórkiem kiszonym w liściach dębu II. Polska gruszka gotowana sous-vide nadziewana kozim serem Bio podana na łożu z litewskiego Kindziuka z gorącą żurawiną III. Zupa krem z pieczonego czerwonego buraka podana z jajem przepiórczym IV. Kaczka po staropolsku podana z pieczoną Renetą w sosie z suszonej śliwki z kluseczkami śląskimi V. Tarta cytrynowa na maślanym kruchym cieście

Zobacz również

Powiat miechowski. Rozbój z e-papierosem w tle

NOWE
Powiat miechowski. Rozbój z e-papierosem w tle

Kolejna edycja egzaminów dla kandydatów do służby w BiOSG w Przemyślu [ZDJĘCIA]

NOWE
Kolejna edycja egzaminów dla kandydatów do służby w BiOSG w Przemyślu [ZDJĘCIA]

Polecamy

Lekcje religii zostaną zlikwidowane? Wicepremier o zmianach w edukacji

Lekcje religii zostaną zlikwidowane? Wicepremier o zmianach w edukacji

GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

GORĄCY TEMAT
GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

Masa atrakcji nad Wisłą. Pawilon Edukacyjny Kamień zaprasza na sobotnią imprezę

Masa atrakcji nad Wisłą. Pawilon Edukacyjny Kamień zaprasza na sobotnią imprezę