- Jaki powinien być dobry kelner?
- Ważna jest umiejętność słuchania, życzliwość, bycie miłym i wyrozumiałym dla klienta. W pracy zdarzają się np. nieporozumienia, kiedy klient dostaje coś, czego nie zamówił. Wówczas przydaje się również poczucie humoru.
- Jak długo Pani pracuje?
- Już od 4 lat, jednak w Borsku dopiero od kilku tygodni. Wcześniej pracowałam w pensjonacie w Wielu.
- Jak Pani spędza wolne chwile?
- Lubię sport, przejażdżki na rowerze i czytanie książek.
- Czy z zawodem kelnera wiąże Pani swoją przyszłość?
- Studiuję pielęgniarstwo w Bydgoszczy. Właśnie skończyłam licencjat, a teraz będę kontynuowała naukę. Swoją przyszłość wiążę właśnie z pielęgniarstwem.
Zakaz krzyży w warszawskim urzędzie. Trzaskowski wydał rozporządzenie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?