MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2019 i 2020 będą czasem niszowego mięsa. Po debiucie steków...
fot. Pixabay.com

Trendy Kulinarne 2019. Te rzeczy wkrótce zobaczysz w ulubionych restauracjach

Koźlina

2019 i 2020 będą czasem niszowego mięsa. Po debiucie steków ze strusia w Evil Steak House, przyszedł czas na mięso kóz i kozłów. Zwierzęta te są szczególnie popularne w krajach śródziemnomorskich, gdzie kóz spożywa się znacznie więcej niż w Polsce. W Warszawie koźlinę oferuje m.in. Wietnamka przy Poznańskiej 7, ale należy przypuszczać, że w ciągu kolejnych 2-3 lat warszawscy szefowie kuchni będą sięgać po ten rodzaj mięsa częściej.

Zobacz również

Popularna aktorka nad Jeziorem Tarnobrzeskim odwiedziła Pipę [ZDJĘCIA]

Popularna aktorka nad Jeziorem Tarnobrzeskim odwiedziła Pipę [ZDJĘCIA]

Szwajcaria - Włochy LIVE! Szymon Marciniak w centrum walki o ćwierćfinał!

Szwajcaria - Włochy LIVE! Szymon Marciniak w centrum walki o ćwierćfinał!

Polecamy

Dramatyczny wypadek pod Warszawą. Samolot gaśniczy rozbił się na polu

Dramatyczny wypadek pod Warszawą. Samolot gaśniczy rozbił się na polu

Powraca „Szekspir w Parku” w doborowej obsadzie aktorskiej do wilanowskich ogrodów

Powraca „Szekspir w Parku” w doborowej obsadzie aktorskiej do wilanowskich ogrodów

Jak często uprawiać seks? Terapeuta wyjaśnia, ile zbliżeń w związku to norma

Jak często uprawiać seks? Terapeuta wyjaśnia, ile zbliżeń w związku to norma