Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Gdzie na tatara w Warszawie. Gdzie wpaść na mistrzowską wołowinę?

Przemysław Ziemichód
Przemysław Ziemichód
Tatar z polędwicy wołowej aromatyzowany jest w Informalu dymem wiśniowym i wzbogacony dodatkiem musu z topinamburu. Całość podkreśla efektowne podanie, pod kopułą spod której wydobywa się leniwe dym. Za te wizualno-smakową przyjemność zapłacimy 29 złotych.

Zobacz:
InFormal Kitchen. Takiego curry jak tam, nie znajdziecie nigdzie. Jego bohaterem jest... kalafior
Tatar z polędwicy wołowej aromatyzowany jest w Informalu dymem wiśniowym i wzbogacony dodatkiem musu z topinamburu. Całość podkreśla efektowne podanie, pod kopułą spod której wydobywa się leniwe dym. Za te wizualno-smakową przyjemność zapłacimy 29 złotych. Zobacz: InFormal Kitchen. Takiego curry jak tam, nie znajdziecie nigdzie. Jego bohaterem jest... kalafior Ewelina Wójcik
Podobnie jak poliki wołowe, czy schabowy, tatar zawojował restauracje stolicy. Możemy dostać go niemal wszędzie, od prostych barów po naprawdę ekskluzywne restauracje. Oto najciekawsze miejsca, gdzie można go w Warszawie spróbować. Kliknij w zdjęcie, aby przejść dalej.
od 12 lat
Wideo

Niedzielne uroczystości odpustowe ku czci św. Wojciecha w Gnieźnie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto