Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Pięć pomysłów na przepyszne jajka na wielkanocnym stole [PRZEPISY, INSPIRACJE]

baw
Składniki:
jaja – tyle sztuk, ile chcemy podać 
kawior z łososia lub pstrąga – 1 słoiczek
ketchup
szczypiorek
cytryna pokrojona na ćwiartki – 2 sztuki
świeża bazylia lub melisa do ozdoby półmiska

Jajka ugotować na twardo, po wystudzeniu przekroić na pół. Na rozkrojone połówki nałożyć kawior z łososia lub pstrąga. Każdą połówkę udekorowaną kawiorem ozdobić kleksem ketchupu. Całość 
posypać drobno pokrojonym szczypiorkiem. 
Półmisek z jajami ozdobić świeżymi ziołami i ćwiartkami cytryny.
Składniki: jaja – tyle sztuk, ile chcemy podać kawior z łososia lub pstrąga – 1 słoiczek ketchup szczypiorek cytryna pokrojona na ćwiartki – 2 sztuki świeża bazylia lub melisa do ozdoby półmiska Jajka ugotować na twardo, po wystudzeniu przekroić na pół. Na rozkrojone połówki nałożyć kawior z łososia lub pstrąga. Każdą połówkę udekorowaną kawiorem ozdobić kleksem ketchupu. Całość posypać drobno pokrojonym szczypiorkiem. Półmisek z jajami ozdobić świeżymi ziołami i ćwiartkami cytryny. Pixabay.com
Jajko to podstawowa potrawa na wielkanocnym stole. Gotowane z sosami, faszerowane, a nawet smażone w skorupkach - nie można się bez nich obejść. Mamy dla was pięć przepisów na smakowite jajka faszerowane. Aby je poznać, kliknij zdjęcie.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Surówka z rzodkiewki

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto